Βαρκούλες από φελλό!

by - Ιουλίου 14, 2018


diy-βαρκούλες


Φτιάξαμε βαρκούλες από φελλό! Δεν είναι μόνο διακοσμητικές ή μόνο για δωράκι... είναι και παιχνίδι! Γιατί αυτές οι βαρκούλες από φελλό επιπλέουν και μπορείς να παίξεις κανονικά μαζί τους! Προσέξτε μόνο μην σας πάρουν τα κύματα μακριά!Για τις βαρκούλες χρειαζόμαστε:
✔️ φελλούς
✔️ ξυλάκια από σουβλάκια ή οδοντογλυφίδες
✔️ ύφασμα σταθερό για το πανί (εγώ ύφασμα είχα διακοσμητικό, σαν αυτό που δένουν ανθοδέσμες αλλά δεν ξέρω πως το λένε)

Πως το κάνουμε:
✔️ Κολλάμε με σιλικόνη τους φελλούς μεταξύ τους. Εμείς βάλαμε 3 για κάθε βάρκα εκτός από αυτούς που έχουν μεγάλο πλάτος και χρειάζεται μόνο ένας για κάθε βάρκα.
✔️ Κόβουμε στα μέτρα που θέλουμε τα ξυλαράκια και περνάμε μέσα το πανί. Δεν κόβουμε τη μύτη από το ξυλαράκι γιατί τη χρειαζόμαστε για να καρφώσουμε το ξυλαράκι στον φελλό.
✔️ Καρφώνουμε με τη μύτη το ξυλαράκι στον φελλό.

Είμαστε έτοιμοι!!!! Σαλπάρουμε; Εμείς πάντως κάναμε κάτι ταξιδάκια με τον στόλο μας! 
Να πω επίσης πως αν έχετε φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι ή στην αυλή αυτές οι βαρκούλες είναι ιδανικές! Προσοχή μόνο μην φύγει το κατάρτι και τρυπήσει την πισίνα. 


diy-βαρκούλες
diy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςdiy-βαρκούλεςΚαι το μπλε νερό που φτιάξαμε για το δοκιμαστικό ταξίδι των βαρκών μας ήταν πολύ μεγάλο δέλεαρ για να βάλουμε μέσα τα χέρια μας και να βαφτούν λίγο μπλε! Λίγο από θάλασσα ή λίγο από ουρανό!! 

Ταξιδιάρικους χαιρετισμούς από τον νότο!! 

You May Also Like

0 Comments

Ο λόγος δικός σας: