Μια θέα, μία φωτογραφία, 52 εβδομάδες

by - Ιανουαρίου 15, 2018

Φωτογραφική-πρόκληση

Μία θέα! Μία φωτογραφία για 52 εβδομάδες! Αυτό προσπάθησα να κάνω για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Τρελοτουρίστρια (το τρελό διαδικτυακό μου παρεάκι) είχε αυτή την εξαιρετική ιδέα! Να φωτογραφίζουμε δηλαδή το ίδιο μέρος μια φορά την εβδομάδα για ένα χρόνο. Το 2017 ήταν η δεύτερη χρονιά που το έκανα και διάλεξα ένα τόσο δα μικρό σπιτάκι κρυμμένο σε μια ρεματιά του νότου!

Για το 2016 η θέα ήταν ένα ποτάμιΜου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα για πολλούς λόγους! Ένας από αυτούς είναι πως παρατηρείς πόσα πολλά πράγματα  μπορεί να αλλάξουν σε μια μικρή γωνιά μέσα σε ένα χρόνο που διαφορετικά δε θα έμπαινες στον κόπο να τα παρατηρήσεις.

Δείτε και μόνοι σας σε μια γωνιά αυτού του ομορφόκοσμου πόσα πράγματα συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο και παρατηρήστε τα χρώματα. Αχ αυτά τα χρώματα! Αν και για μένα όλος αυτός ο χρόνος μέτρησε και πολλές βόλτες μέχρι εκείνο το σημείο παρέα με τα παιδιά, πολλές ανακαλύψεις και ακόμα πιο πολλές πολλές φωτογραφίες!!

Εδώ είναι μερικές από τις 52 φωτογραφίες μας (με τη σειρά που τραβήχτηκαν)!

  
Φωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκλησηΦωτογραφική-πρόκληση

Επαγγελματίας φωτογράφος δεν είμαι. Η φωτογραφία όμως μου αρέσει πολύ! Κι αυτή η πρόκληση είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω συναντήσει  σε σχέση με τη φωτογραφία!

Καλησπέρες φίλοι!!


You May Also Like

9 Comments

 1. Ελένη μου, φοβερή ιδέα και ότι πρέπει για την πρακτική που κάνω πάνω στην Φωτογραφία τον τελευταίο καιρό. Οι φωτο σου είναι πανέμορφες με αυτά τα πανέμορφα χρώματα. Η τελευταία δε φωτο με μάγεψε λίγο περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι Μαρία η ιδέα είναι πολυ καλή από πολλές απόψεις!! δοκίμασε το!!

   Διαγραφή
 2. Αγαπημένη τοποθεσία!!! Ποσό θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί κάποιες μέρες και να μην με βρει κανείς. Πάμε για νέα θέα σήμερα, η φοβερή ομάδα των 4. 😜
  Φιλιά πολλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι Τέσσυ κι εμείς τη χαρήκαμε αυτή τη διαδικασία για ένα χρόνο!! πήγαμε τόσες φορές εκεί!!
   Τώρα προχωράμε η πολυπληθή ομάδα μας!!

   Διαγραφή
 3. Ελένη πραγματικά υπέροχη η ιδέα σας....! ξέρεις ε τι άλλο μπορείς να κάνεις με τις εικόνες αυτές. Να ενώσεις τα καρέ, που είναι και πολλά και να φτιάξεις ένα εξαίρετο animation video που θα σε εκπλήξει με τις αλλαγές του. Μου έκανε εντύπωση η εναλλαγή των χρωμάτων της φύσης.
  Είσαι τυχερή που έχεις άμεση καθημερινή πρόσβαση σε ένα μέρος σαν αυτό.
  Πολλές καλησπέρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι Γιάννη πολύ καλή η ιδέα σου! την έχω σκεφτεί κι εγώ και θα την κάνω!!!
   Σε ευχαριστώ!!!!

   Διαγραφή

Ο λόγος δικός σας: